Македонија

Фото: „Борис Трајковски“ претесна за ВМРО-ДПМНЕ

Фото: „Борис Трајковски“ претесна за ВМРО-ДПМНЕ

Спортскиот комплекс „Борис Трајковски“ веќе е целосно пополнет. Илјадници граѓани уште се наоѓаат пред салата и немаат можност да влезат да ја проследат трибината на ВМРО-ДПМНЕ.

Реки од луѓе од цело Скопје денеска ги преплавија улиците и булеварите кои водат кон СЦБТ. Бројката може да достигне и до 50 илјади граѓани.

vnatre_thumb_medium500_279

644409_1610452762521923_8429085455471342113_n

997076_1610452902521909_3754709559848373355_n

boris-poln_thumb_medium500_274

nadvor_thumb_medium500_281

pred-salata_thumb_medium500_270