Магазин

ФОТО: Босанец создава уметнички дела од чкорчиња

ФОТО: Босанец создава уметнички дела од чкорчиња

Дваесет и двегодишниот Муамер Хџиќ од БиХ навистина остава без текст со неговата способност да изработува уметнички дела од чкориња.

2

Последното негово дело е велосипед во реална големина, за кој искористил 31.980 чкорчиња.

За целосно да го заврши му биле поторебни 69 работни дена.

3

4

5

6