Балкан

Фото: Братот на Рама на Фејсбук се пофали со знамето

Фото: Братот на Рама на Фејсбук се пофали со знамето

Олси Рама, братот на Албанскиот премиер за кого српските медиуми пренесоа дека со далечинско го управувал леталото со кое на стадионот на ЈНА се вееше знамето на голема Албанија истото знаме и претходно го промовирал на социјалните мрежи.

На неговиот Фејсбук профил токму тоа знаме е поставено на местото каде што стои профилна слика.

Се работи за исто знаме или иста слика на голема Албанија на која е поставена мапа со Српски, Црногорски и Македонски територии.

Братот на Олси , албанскиот премиер Еди во порака на Твитер ги обвини Српските соседи за инцидентот во Белград и индиректно го одбрани својот брат.