Магазин

ФОТО: Бреговиќ го прослави 65-иот роденден

ФОТО: Бреговиќ го прослави 65-иот роденден

Горан Бреговиќ вчера го прослави 65-иот роденден во етно-селото Станишиќи, во Бјелина.

bregaa_2

Блиските пријатели на Брега му приредија вистинско изненадување.

Тие му направија торта во облик на бело копче, која славеникот ја подели со гостите.

фото. alo.rs