Магазин

ФОТО: Цеца во провокативен фустан на новогодишната програма на Пинк

ФОТО: Цеца во провокативен фустан на новогодишната програма на Пинк

Фолк дивата Цеца Ражњатовиќ, на 31 декември ќе биде на две места: Оние кои сакаат да ја видат во живо, ќе имаат можност со неа да влезат во 2015 година во познат белградски хотел, а оние кои Новата година ќе ја дочекаат во домашна атмосфера, ќе може да ја гледаат во новогодишната програма на телевизија Пинк.

На снимањето на новогодишната програма, Цеца се појавила во провокативен фустан во бела боја.

ceca1 ceca-pink ceca-pink-nova-godina