Македонија

ФОТО: Целосно гол човек се прошета низ Прилеп

ФОТО: Целосно гол човек се прошета низ Прилеп

Целосно гол човек се прошетал низ Прилеп, на патот од железничката до новата автобуска станица, пишува Република.

Според коментарите на фотографијата која беше споделена на „Твитер“, човекот слободно се прошетал и пред неколку униформирани полициски лица.