Магазин

ФОТО: Четиригодишната дива во дизајнерски фустани од хартија

ФОТО: Четиригодишната дива во дизајнерски фустани од хартија

Има само четири години, а е веќе од глава до пети е облечена во неверојатни фустани од врвни дизајнери, само има мала разлика, нејзините се направени од хартија.

Малата  Мајхем со мала помош од мама Енџи ги рекреира фустаните на познатите дизајнери само со хартија и селотејп.

Погледнете колку е умешна оваа мала дизајнерка. На социјалните мрежи е хит, а модните дикатори велат дека е пред неа е блескава кариера.

2D11796688-tm-mayhem-katyperry.blocks_desktop_medium

2D11796336-tm-mayhem-reddress.blocks_desktop_medium

2D11796335-tm-maven-jlawdress.blocks_desktop_medium

4-year-old-mayhem-marchesa

2D11796684-today-dress-designer-03.blocks_desktop_medium

2D11796685-today-dress-designer-02.blocks_desktop_medium

o-1643876-570 (2)