Македонија

ФОТО: Член на СДСМ слави матура па неможе да протестира

ФОТО: Член на СДСМ слави матура па неможе да протестира

Прекини на протестите за одмори, но прекини и поради матурите. Ова очигледно е пракса кај членовите на СДСМ. Овој статус на социјалните мрежи предизвика реакции кај јавноста.

Дел од граѓаните се потсмеваат на статусот на овој член на СДСМ од Штип, кој преку статус на Фејсбук најавува дека поради матурата на неговата ќерка ќе направи пауза во неговото протестирање. Погледнете ја фотографијата од статусот што до нашата редакција ја испрати наш читател:

cccc1

Почитувани ве информирам дека денес и утре нема да можам да присуствувам на протестите на Шарената Револуција, затоа што утре е денот на мојата ќерка матурантка.