Македонија,Крими хроника

Фото: Цистерна излета од патот кај Македонска Каменица

Фото: Цистерна излета од патот кај Македонска Каменица

Цистерна на Лукоил излетала од пат и завршила во ендек во селото Луковица, Македонска Каменица.

Причините за излетувањето за сега не се познати, како ни здравствената состојба на возачот на цистерната.

1560396_10204496088274458_1102146630134217730_n

cisterna-1.gif-500