Магазин

(ФОТО) Цветен тепих на плоштадот во Брисел

(ФОТО) Цветен тепих на плоштадот во Брисел

Големиот плоштад во Брисел, едно од најпосетените места во белгиската претстолнина прекриен е со огромен тепих со цвеќиња во боите на африканските такенини.

kilim 1

Белгиските цвеќари и одгледувачи на цвеќиња успеаја да направат цветен тепих од 750 илјади бегонии.