Магазин

ФОТО: Дали е можно да се враќа овој моден детал од 80-тите?

ФОТО: Дали е можно да се враќа овој моден детал од 80-тите?

Ластикот за коса изработен од набран материјал по се изгледа никогаш нема да исчезне од модната сцена.

Набраниот ластик за коса од шарен текстил е нешто по што ќе ги паметиме осумдесетите и деведесетите години на минатиот век и овој детал  е спомнат во серијата „Сексот и градот“ како пример за застарен, пром ашен моден детал.

Сепак, модните експерти предвидуваат големо враќање на овој ластик за коса, со оглед на тоа што стилот од осумдесетите се враќа на сцена.