четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

ФОТО: Дали можете да ја решите оваа загатка?

Математичките загатки секогаш се интересни и претставуваат предизвик за сите генерации.

kibrit-cela

Поврзани вести

Математичките загатки секогаш се интересни и претставуваат предизвик за сите генерации.

За да ја решите оваа загатка со кибритчиња не треба да бидете гениј, само треба добро да се сконцентрирате.

Задачата е да добиете точен резултат со поместување на само едно кибритче.

Резултатот пишете ни го во коментар.

Најчитани вести