среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

ФОТО: Дали ова е врвот на сообраќајниот срам ?

foto

Последни вести

Госпоѓата возач, си излезе од автомобилот додека чекаше на црвено си искорна цвеќе без око да и трепне, иако неколку возачи и свиревме во знак на протест…

Фотографијата со вакво објаснување е објавена на фејсбук групата Ѕид на сообраќајниот срам,а е фотографирана за време на Велигденските празници, на семафорите кај Соборниот храм во центарот на Скопје.

Според очевидците на настанот кој ги направиле фотографиите, госпоѓата возач додека чекала на црвено излегла од возилото и си искорнала садница од жардињерите, не обрнувајќи внимание на свирежите од автомобилите кои биле во нејзина близина.

ФОТО: Ѕид на сообраќајниот срам

Најчитани вести