Магазин

(ФОТО) Дали сте виделе поголем коњ?

(ФОТО) Дали сте виделе поголем коњ?

Линколн  има 3,6 метри и не е само најголем коњ во Британија, туку и во цела Европа.

Овој црн убавец секој ден јаде 24 јаболки и два големи купови моркови.