петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

ФОТО: Дали Ванхоуте прераснува во вистински идол во СДСМ?

Иако Ванхоуте има набиена агенда на активности во Македонија, тој сепак си наоѓа време да се фотографира со млади членови на СДСМ од понежниот пол, кои патем и покажуваат огромен интерес за него

vanhoute

Поврзани вести

Дали Питер Ванхоуте во изминативе неколку месеци прераснува во вистински идол во опозицискиот СДСМ?

Партиски извори од СДСМ брифираат дека тој во својата популарност далеку го надминал и Зоран Заев, и додаваат дека како се движат работите опасно му се доближува и на некогашниот прв човек на СДСМ, Бранко Црвенковски.

Иако Ванхоуте има набиена агенда на активности во Македонија, тој сепак си наоѓа време да се фотографира со младите социјалдемократки, кои патем и покажуваат огромен интерес за него.

Останува отворено прашањето дали тоа е така поради…

Најчитани вести