Магазин

ФОТО: Даниел го развеа македонското знаме по победата

ФОТО: Даниел го развеа македонското знаме по победата

Нашиот Даниел докажа дека никогаш не е доцна да се следи својот сон и со својот талент да се освои балканската публика. Со  неговиот талент, скромност и шарм тој успеа да победи на првиот балкански Х фактор во конкуренција со неколку илјади пријавени.

А, победата Даниел, кој иако живее во Виена, а истакна дека ќе продолжи да живее во Белград каде ќе гради музичка кариера, го развеа македонското знаме, докажувајќи дека сепак е прав Македонец.

Погледнете ја атмосферата во Белград синоќа.

 

ФОТО: Вистина.мк