Македонија,Политика

ФОТО: Дебарчани со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Иванов

ФОТО: Дебарчани со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Иванов

 

 

Граѓаните на Дебар излегоа на вечерашниот митинг и им дадоа поддршка на ВМРО-ДПМНЕ и нивниот претседателски кандидат, Ѓорѓе Иванов.

Со развеани знамиња, граѓаните на Дебар покажаа дека ја поддржуваат програмата на ВМРО-ДПМНЕ, но воедно и вториот мандат на Иванов.

2

3