Магазин

ФОТО: Дедо најпопуларен лик на Редит

ФОТО: Дедо најпопуларен лик на Редит

Момче кое на Редит се потпишува како „DerekSchwendeman”  постави фотографија од својот дедо од 1950 година.

Фотографијата е направена пред неговиот дедо да биде испратен во Кореjа. Оваа крајно наивна фотографија постигна голема популарнот на оваа социјална мрежа затоа што дедото бил оценет како добар „фраер“.

Многумина му порачаа на корисникот кој ја постави фотографијата да му се заблагодари на својот дедо.