Магазин

ФОТО: Денес е секс бомба, но некогаш имала 100 килограми!

ФОТО: Денес е секс бомба, но некогаш имала 100 килограми!

Триесет и деветгодишната фитнес инструкторка Џенифер Никол Ли некогаш се борела со огромен вишок килограми, но денес изгледа неверојатно секси.

После породувањето, додека се грижела за две деца, Џенифер во одреден момент имала и повеќе од 100 килограми.

Благодарение на вежбањето, како и здравиот начин на живот денес таа изгледа боженствено.

Погледнете…

2

3

4