Магазин

ФОТО: Десет фотографии од отпади

ФОТО: Десет фотографии од отпади

Кога купуваме пијалок во стаклено шише, телефони, автомобили и многу други работи ретко помислуваме за нивното влијание врз околината.

cell phones

Додека нашето секојдневно купување не прави никаков проблем, кога ќе се собере сето тоа на едно место станува сосема необично.

Токму такви места се отпадите каде што се склади она што не’ ни е потребно повеќе, но овие фотографии се интересна можност да се погледне внатре од сосема поинаков агол.