Магазин

ФОТО: Десет нијанси на коса што ќе бидат вистински хит оваа пролет

ФОТО: Десет нијанси на коса што ќе бидат вистински хит оваа пролет

Традиционално во периодот кога зад нас ги оставаме студените денови и нетрпеливо се радуваме на пролетта, секогаш се осврнуваме на новите трендови за косата што ќе ја одбележат следната сезона.

kosa-1 kosa-2

Пролетта е идеален период за промена затоа што конечно излегуваме од состојбата на хибернација, што значи дека ќе бидеме во прилика гордо да ја покажеме новата боја, што сигурно нема да пројде незабележано.

kosa-3 kosa-4

Затоа е важно да се свртиме кон новите трендови и на најважното правило оваа сезона што гласи: Заборавете на смелите бои и свртете се повеќе на природните нијанси.

kosa-4 kosa-5 kosa-6 kosa-7 kosa-8 kosa-10