Македонија,Политика

ФОТО: „Дете“ за сите протести на Жерновски и СДСМ

ФОТО: „Дете“ за сите протести на Жерновски и СДСМ

Андреј Жерновски на денешната прес – конференција во која кажа дека граѓаните од Општина Центар не сакаат барокни фасади, ги користи истите луѓе кои СДСМ и самиот тој ги користат во сите досегашни опозициски протести.

Имено, како незадоволен граѓанин од Општина Центар се појави Владимир Вангелов. Тој е истиот човек кој се појавуваше во протестите на здружението АМАН, беше дел од таканаречените паркобрани, беше дел од тимот на Стево Пендаровски како и учесник во протестите за Љубе Бошкоски.

Очигледно новата улога на Владимир Вангелов е да се претставува како незадоволен граѓанин од Општина Центар, кој треба да се противи на новите фасади кои ги најави Град Скопје на улица Македонија.

vangelov4

vangelov2

vangelov5

vangelov6

vangelov7

vangelov3