Македонија

ФОТО: Димитриев на богослужба во „Света Богородица“ во Пробиштип

ФОТО: Димитриев на богослужба во „Света Богородица“ во Пробиштип

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, вечерва присуствуваше на Воскресна богослужба во црквата „Успение на Пресвета Богородица“ во Пробиштип, каде заедно со верниците го дочека Велигден.

emil-4 emil-3 emil-2