Македонија

ФОТО: Директорите на БЈБ и УБК му одговорија на Спасовски – должни сме да ги спроведуваме одлуките на владата

ФОТО: Директорите на БЈБ и УБК му одговорија на Спасовски – должни сме да ги спроведуваме одлуките на владата

Директорите на Бирото за јавна безбедност и на Управата за безбедност и контраразузнавање како и државниот секретар денеска преку телеграми му одговорија на техничкиот министер Оливер Спасовски дека се должни да ги почитуваат одлуките на Владата, пренесе Пресс24.мк.

Нивната реакција следи по телеграмата на Спасовски кој им се закани на вработените во МВР дека ќе одговараат поради тоа што го спроведуваат законот на Република Македонија, а не партиските директиви на СДСМ.

slika-1

slika-2

slika-3

slika-4

slika-5