Македонија

ФОТО: Дива населба по разбивањето на терористите

ФОТО: Дива населба по разбивањето на терористите

Терористите се разбиени, а евакуираните цивили се враќаат во своите домови.

Фотографии од кумановската населба покажуваат колку жестока битка се водела меѓу македонската полиција и силно вооружените терористи.

ostana22

ostanaa33

ostanaa44

ostanaa55

ostana666