четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Додека СДСМ го нагрдува изграденото, шатки пливаат по кумановските улици

За да го искажат револтот кон градоначалникот кој воопшто не се грижи за условите во кои што живеат неговите сограѓани, кумановци ставија гумени шатки да пливаат во дупките на улиците.

satki-ku5-640x480

Поврзани вести

Додека хулиганите организирани од СДСМ го уништуваат Скопје, кумановци живеат во катастрофални услови, пишува „Курир“.

satki-ku-640x480

Поралот нагласува дека општината со која раководи Зоран Дамјановски од СДСМ воопшто не вложува средства за доброто на граѓаните, па затоа улиците се полни со дупки кои по дождот се преполнуваат со вода.

satki-ku2-640x480

За да го искажат револтот кон градоначалникот кој воопшто не се грижи за условите во кои што живеат неговите сограѓани, кумановци ставија гумени шатки да пливаат во дупките на улиците.

satki-ku4-640x480

Најчитани вести