Магазин

ФОТО: Досега невидени фотографии на Одри Хепберн

ФОТО: Досега невидени фотографии на Одри Хепберн

Во пресрет на новата изложба во Националната галерија на портрети, синот на Одри Хепберн, најави дека ќе бидат излажени приватни фотографии и мемоари кои што досега не биле објавени, а кои ќе и овозможат на публиката да ја види вистинската Одри Хепберн, пишува британски „Телеграф“.

odri_2

Ќе бидат објавени фотографии од детството на познатата актерка, како и од периодот кога таа била тинејџерка.

odri_3

Исто така ќе биде изложена и фотографијата на која се гледа Хепберн како се смее „од уво до уво“ со букет цвеќе, откако претходно за чудо ја преживеала „Зимата на смртта“ во Холандија за време на Втората Светска војна.

odri_4

 

odri_5

 

odri_6