Македонија,Крими хроника

ФОТО: Дрво се сруши и оштети автомобил во Центар

ФОТО: Дрво се сруши и оштети автомобил во Центар

Дрво се сруши вчеравечер во центарот на Скопје. Оштетени се автомобили и прозорци од соседната зграда. За среќа повредени нема.

2