Магазин

ФОТО: Дури 94 отсто од луѓето неможат да го видат коњот на оваа слика

ФОТО: Дури 94 отсто од луѓето неможат да го видат коњот на оваа слика

Она што вие го гледате не е исто со она што личноста до вас на маса. Тоа може да бидат сосема исти слики на кои има две различни нешта.

Оваа оптичка илузија е вистински предизвик! Сликите како оваа се наменети за размислување.

Речиси сите на прв поглед гледаат жаба во бара, а дури 94 отсто неможат да го пронајдат коњот на  сликата.

Во која група луѓе припаѓате вие?