Македонија,Магазин

ФОТО: Две илјади обожавателки за Даниел се собраа во парк

ФОТО: Две илјади обожавателки за Даниел се собраа во парк

Емоции, среќа, хистерија…стампедо од околу две илјади обожавателки денеска го нападнаа балканскиот миленик Даниел Кајмакоски. Скромен и шармантен стружанецот ги поздрави девојчињата кои го чекаа во Градскиот парк во Скопје.

Паркот беше преполн со девојчиња кои неуморно го извикуваа името на фаворитот на Х фактор. Го прегрнуваа, бакнуваа, врискаа и се обидуваа да дојдат до него. Неколку обожавателки, возбудени што го сретнаа својот миленик дури и се расплакаа.

Обезбедувањето на пејачот не беше доволно моќно да се избори со стампедото девојчиња кои сакаа да се фотографираат и да земат автограм од својот идол.

Даниел, се обиде да ги прегрне сите, но едноставно беа премногу.

DSC_0897

 

DSC_0926

 

DSC_0919

DSC_0936

DSC_0941

DSC_0970

 

DSC_0916

 

DSC_0974

DSC_0887

 

DSC_0924DSC_0953

 

DSC_0967