Македонија

ФОТО: Двокатен автобус за панорамско разгледување и во Охрид

ФОТО: Двокатен автобус за панорамско разгледување и во Охрид

Јавното претпријатие „Билјанини извори“ со промотивното возење на учениците- првачиња од ОУ „Христо Узунов“, официјално, за оваа летна сезона, го пушти во сообраќај панорамскиот двокатен автобус.

Од претпријатието известуваат дека автобусот се изнајмува за превоз на организирани групи за панорамско разгледување на Охрид и околината.