Магазин

ФОТО: Џеј Ло и Бар Рафаели во ист фустан

ФОТО: Џеј Ло и Бар Рафаели во ист фустан

Не е прв пат да забележиме дека познатите личности носат исти фустан, како што во овој случај тоа го забележавме за топ – моделот Бар Рафаели и пејачката Џенифер Лопез.

Иако разликата во фустаните е само во бојата, сепак станува збор за истиот крој. Што мислите кому подобро му стои?