среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 27

ФОТО: Џиџи Хадид ја покажа новата фризура

Да ги скратам шишките или не? Ова прашање речиси и да нема жена што некогаш не си го поставила во животот.

gigi-naslovna

Поврзани вести

Да ги скратам шишките или не? Ова прашање речиси и да нема жена што некогаш не си го поставила во животот.

gigi-1

Џиџи Хадид одлучи да ја промени фризурата и да ги скрати шишките пред доделаувањето на МТВ филмските награди. Погледнете како изгледа.

gigi-2

Најчитани вести