Македонија

ФОТО: „Џиновска“ снежна прекривка на Галичник

ФОТО: „Џиновска“ снежна прекривка на Галичник

Галичник во моментов изгледа како вистинска снежна бајка.

sneg1

Читател до редакцијата на Нетпрес испрати фотографии на кои може да се види дека снежната прекривка достигнува неколкуметарска височина, а патот наликува на тунел меѓу високите снежни ѕидови.