четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 52

ФОТО: Е ова е народ! Само тој одлучува кој ќе ја води државата!

11111111111

Поврзани вести

Десетици илјади граѓани дадоа поддршка на собирот пред македонското Собрание, организиран од ГДОМ.

Луѓе од сите страни постојано се приклучуваат кон собирот.

Граѓаните бараат одржување на изборите на 5-ти јуни како единствен излез од длабоката политичка криза.

gdom-sobranie5

gdom-sobranie4

gdom-sobranie3

gdom-sobranie2

gdom-sobranie1

 

Најчитани вести