Магазин

ФОТО: Една е мајка!

ФОТО: Една е мајка!

Оваа фотографија дефинитивно ќе ве трогне. На истата се гледа како куче женка ги собира своите млади за да ги спаси од поплавите.

Во целата хаосна ситуација многумина заборавија на животните. Но откако на оваа женка и била пружена помош таа им помага на своите кутриња. Оваа фотографија ги разнежни срцата на многумина и стана вистински хит на социјалните мрежи.