Магазин

Фото: Емили Ратајковски во нови секси бикини

Фото: Емили Ратајковски во нови секси бикини

Емили Ратајковски повторно заведува во секси бикини за новата кампања за Amore + Sorvete.

25-годишниот модел овој пат ги прикажува новите модели на брендот во серија секси бикини.

emili1
Оваа девојка секогаш знае како се прави една совршена слика за идеален костим за капење.

emili2

emili3

emili4