Магазин

ФОТО: Еве како денес изгледа херојот од филмот Карате кид

ФОТО: Еве како денес изгледа херојот од филмот Карате кид

Актерот од популарниот серијал Карате Кид, Ралф Макио, овој месец наполни 53 години a откако ќе го погледнете тешко дека ќе поверувате дека било многу слатко дете кое „растура“ карате.

Покрај Карате Кид, Ралф беше дел и од серијата „Грдата Бети“, „Како ја запознав вашата мајка“, но и од шоуто  „Танц со ѕвездите“.

karate-kid02

Ралф денес е оженет со Филис Фиеро со која го запознала неговата баба кога тој имал 15 години и заедно имаат две деца.

Доколку се прашувате што се случило со легендарниот учител на карате од филмот, господинот Мијаги, актерот Пат Морита почина уште во 2005 година откако му откажаа бубрезите.