Магазин

ФОТО: Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена

ФОТО: Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена

Таа е симбол за отменост и убавина.

Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена
Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена

Оскаровката Шарлиз Терон е преубава и кога не е средена. Ова се неколку нејзини фотографии на која може да видите како изгледа во сосема опуштено издание.

Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена
Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена

Шарлиз има 40 години, а за неа како да застанало времето. Но, ако може да се суди по фотографиите таа редовно оди на вежби.

За улогата во филмот „Монструм“  доби Оскар, а за неа се знае дека имала мошне тешко дество.

Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена
Еве како изгледа Шарлиз Терон кога ќе ја фатат неподготвена

За нејзиниот приватен живот не се врзуваат никакви поголеми скандали. Таа беше во врска со Шон Пен, но, како што наведуваат странските медиуми, го оставила затоа што не и одговарал темпераментот на проблематичниот актер.