Македонија

ФОТO: Еве кого брани СДСМ: Нивниот истакнат кадар во џакузи со средношколки

ФОТO: Еве кого брани СДСМ: Нивниот истакнат кадар во џакузи со средношколки

СДСМ денеска од Охрид ја објави новата бомба, при што најголемата опозициска партија се стави во отворена одбрана на нивниот истакнат кадар од овој град, кој беше фатен во џакузи со средношколки, скандал кој македонските медиуми го објавија во март 2013 година, пишува Курир.

Медиумите тогаш објавија скандалозни фотографии од директорот на охридското средно училиште ЕМУЦ, еден од најблиските соработници тогашниот градоначалник на Охрид, Александар Петрески.

-Тој е близок соработник на охридскиот градоначалник Александар Петрески од СДСМ.На фотографиите се гледа скандалозното однесување на директорот на ЕМУЦ во друштво на неколку млади девојки, како тој ужива во џакузи, објавија медиумите.

dzakuzi_thumb_medium500_667

СДСМ денеска бесрамно се стави во одбрана на нивниот истакнат кадар кој беше фотографиран во џакузи со млади девојки, инаку близок пријател на Александар Петрески. Реакциите во јавноста тогаш беа дека вакви провокативни фотографии не му доликуваат на еден вршител на ваква должност. За родителите на децата кои учат во неговото училиште, сигурно ваквото негово однесување не е прифатливо.