Магазин

ФОТО: Еве што носи Босанка на плажа

ФОТО: Еве што носи Босанка на плажа

Босанката Санела се одлучила наместо да памети, да напише листа што се и е потребно за на одмор. Но, нејзиниот список се покажа како уникатен па за кратко време го обиколи Балканот.

plaza