Магазин

ФОТО: Еве зошто Новак Ѓоковиќ е најдобар татко на цел свет!

ФОТО: Еве зошто Новак Ѓоковиќ е најдобар татко на цел свет!

Покрај тоа што има светски успех на тениските терени, на Новач очигледно му е мошне важно да биде и успешен татко, што може да се забележи и од фотографиите.

Покрај големите успеси во изминатата година, по се изгледа Новак се фокусирал и на некои други нешта што за него се важни, а се далеку од тенисот.

Погледнете ги фотографиите и проценете сами зошто Ноле е најдобар татко на цел свет.

My little Simba! 🙂 #TheLionKing #Proud #Familytime

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

My boy’s first horse riding lessons ha! #DaddyDuties 👶🏼👨🏻

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on