Магазин

ФОТО: Фотографии од старо Скопје

ФОТО: Фотографии од старо Скопје

Овој серијал фотографии од старо Скопје повозрасните ќе ги наврати во минатото и ќе им пробуди спомени, а помладите ќе можат да видат како некогаш се живеело во главниот град.

Градско лизгалиште, сончање на езерото Треска, Железничката станица…

Погледнете…

Езеро Треска

1

 

Лизгалиште Кале

2

 

Паркингот пред старата Автобуска станица

3

 

Железничка станица

4

 

Градски парк

5

 

Кеј на Вардар

6

ФОТО: Фаланга.мк