Македонија

ФОТО: Фрлаше со боја на канцеларијата на Иванов – и и’ се скинаа гаќите

ФОТО: Фрлаше со боја на канцеларијата на Иванов – и и’ се скинаа гаќите

За овие фотографии не се потребни многу зборови. Скинати гаќи и шарена револуција.

demonstrantiprotestiramboenjenainstitucii132