среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 38

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Почна изградбата на храмот „Сретение на Господ Исус Христос“ во Железара

zelezara-crkva-640x437

Последни вести

Започна изградбата на храмот „Сретение на Господ Исус Христос“ во Железара.zelezara-0 zelezara-1 zelezara-2 zelezara-3 zelezara-4 zelezara-5

Најчитани вести