Балкан

ФОТО: Газда гризнал работник за врат зошто му барал плата

ФОТО: Газда гризнал работник за врат зошто му барал плата

Дваесет и шестгодишниот Бојан Милиќ од Сомбор бил нападнат и гризнат на вратот кога од својот газда Златан А. ја побарал својата плата.

Како што тврди семејството на нападнатиот, келнерот си ја барал неисплатената дневница. Бојан се здобил со рана на вратот, широка шест сантиметри.

На социјалната мрежа Фејсбук младиот Бојан објавил фоотграфија од поврдата.