Македонија

ФОТО: ГДОМ со голема поддршка во Кичево за избори и крај на кризата

ФОТО: ГДОМ со голема поддршка во Кичево за избори и крај на кризата

Кичевчани денеска во голем број излегоа да дадат поддршка на граѓанскиот собир кој го организира ГДОМ.

kicevo2 (1)

Тие побараа одржување на избори на 5 јуни бидејќи само така ќе се стави крај на политичката криза во Македонија.