Македонија

ФОТО: Гевгеличани побараа избори на 5 јуни

ФОТО: Гевгеличани побараа избори на 5 јуни

ГДОМ денеска одржа граѓански собир во Гевгелија на кој голем број граѓани дадоа поддршка.

gevgelija1

Тие бараат одржување на избори на 5 јуни за да се стави крај на политичката криза во Македонија која како што велат, предолго трае.