Македонија

ФОТО: Ѓорче Петров со масовна поддршка за „Силна Македонија“

ФОТО: Ѓорче Петров со масовна поддршка за „Силна Македонија“

Граѓаните излегоа со масовна поддршка кон Собранието на Република Македонија каде вечерва ќе се одржи големиот народен собир организиран од ВМРО-ДПМНЕ.

Меѓу нив и поголема група граѓани од Ѓорче Петров се движи кон центарот на градот.