Магазин

ФОТО: Гола невеста среде Партизанска во Скопје!

ФОТО: Гола невеста среде Партизанска во Скопје!

Невеста со навистина разголен невестински фустан вчера позираше на еден од најпрометните скопски булевари, „Партизански одреди“, пишува порталот Магична свадба.